Søk forbrukslån hos Opp Finans

opp-finans

Opp Finans er et datterselskap av forsikringsselskapet Gjensidige. Selskapet har helt siden 2011 tilbudt forbrukslån til nordmenn på mellom 10.000 og 500,000 norske kroner. Gjennom en enkel og kjapp søknadsprosess på nett kan man søke lån hos en av Norges største banker. Nettsiden er ryddig og enkel å ta i bruk.

En fordel med lånet hos Opp Finans er at du aldri trenger å oppgi hva du skal bruke pengene til. De vil riktignok spørre deg om du tar opp et lån for å dekke over gammel gjeld (såkalt refinansiering), men dette er kun av praktiske hensyn og for å kunne beregne en rettferdig effektiv rentesats. Hvis du trenger refinansiering, så har Opp Finans svært gode skussmål blant mange nordmenn hvis man skal tro de brukeranmeldelsene som finnes rundt omkring på internett. Det er ikke mange banker som lar deg låne helt ned til 10,000 kroner uten å definere lånet som et ”smålån”. Problemet med ”smålån” er ofte at de har en betydelig høyere rente og en forventet lavere nedbetalingsperiode enn vanlige forbrukslån.

Betalingsutsettelse et stort pluss

Opp Finans er en god bank å velge dersom du ønsker et kjapt og lavt lån som du ikke ser for deg at du skal kunne betale tilbake med det første. En annen god ting med denne banken er at de aksepterer søknader fra folk helt ned til 21 år. Normen blant norske forbrukerbanker har etter hvert blitt at man setter en nedre grense på 25 år, så Opp Finans er av den litt liberale sorten. De gir muligheten for unge mennesker til å søke seg usikrede lån som de kan bruke på akkurat hva de ønsker.

Men det er ikke bare den nedre grensen på 10,000 som kan være til fordel for nordmenn. Med en maksgrense på en halv million kroner, så kan man nesten være sikret at man får hele lånet man ønsker i én og samme bank dersom man velger å søke forbrukslån hos Opp Finans. Det har vært flere tilfeller der kunder har blitt tvunget til å splitte opp større lån (250,000 i bank A og 250,000 i bank B) fordi man rett og slett ikke har funnet en bank som har tillatt så store lånesummer til én og samme kunde.

Innfri forbrukslånet før tiden og spar penger

Det skal riktignok nevnes helt til slutt at termingebyret til Opp Finans dessverre ligger litt over hva de fleste norske banker tilbyr. 50,- kan være en irriterende ekstrakostnad i lengden, men det kan også være et insentiv for å betale ned forbrukslånet før du egentlig hadde planlagt å gjøre det. Hvis du vet at du kan ha muligheten til å innfri lånet før tiden, så er Opp Finans et svært godt alternativ. For unge mennesker som har lyst til å låne et ganske lite beløp, så finnes det knapt en bedre norsk bank på markedet akkurat for øyeblikket.